Sydney Sweeney in bloedstollende trailer van horrorfilm 'Immaculate'

Sydney Sweeney in bloedstollende trailer van horrorfilm 'Immaculate'

Is haar ongeboren een teken dat God bestaat of is dit juist het teken van de duivel?

Sydney Sweeney is hard op weg om een van de grote namen in Hollywood te horen. De actrice wist al hoge ogen te gooien in de serie Euphoria, was recentelijk te zien in Anyone But You en zal binnenkort weer te zien zijn in de superheldenfilm Madame Web. Daar blijft het niet bij.

De actrice heeft enige tijd geleden al getekend voor de hoofdrol in de horrorfilm Immaculate, waar nu de eerste trailer van is verschenen. In de film kruipt Sweeney in de huid van Cecilia, een jonge vrouw die terecht komt in een Italiaans klooster.

Gevaar
Ondanks het feit dat ze hier warm wordt onthaald en zich al snel op haar plek voelt, wordt dit al snel onderbroken wanneer ze erachter komt dat het allemaal niet is wat het lijkt. Zo lijken zich duistere en gruwelijke dingen in het klooster af te spelen.

Wanneer Cecilia plotsklaps zwanger wordt, zien sommigen dit als een teken van God, terwijl anderen vrezen voor wat er staat te gebeuren en beginnen Cecilia te wantrouwen. In de trailer is het ook duidelijk te zien dat Cecilia als gevolg hiervan dan ook niet alleen maar leuke dingen meemaakt...

Trailer
Immaculate werd gemaakt door Michael Mohan, die nog andere grote namen wist te strikken zoals o.a. Alvaro Morte (Money Heist), Benedetta Porcaroli (Baby) en Dora Romano (The Hand of God). De horrorfilm komt eind maart uit. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair