Vergeten oorlogsfilm met Margot Robbie wordt sterk bekeken op Netflix

Vergeten oorlogsfilm met Margot Robbie wordt sterk bekeken op Netflix

De oorlogsfilm Whiskey Tango Foxtrot met Tina Fey en Margot Robbie nu in de Netflix Top 10.

Margot Robbie zag je mogelijk recent in de bioscoop met de re-release van The Wolf of Wall Street en op Netflix kun je nu kijken naar de komische oorlogsfilm Whiskey Tango Foxtrot die veel mensen mogelijk niet meer herinneren. De film staat nu in de Netflix Top 10.

Whiskey Tango Foxtrot uit 2016 komt van Glenn Ficarra en John Requa (Crazy, Stupid, Love) en Netflix omschrijft de film met woorden als "dramady's" en "journalistiek". Je ziet ook rollen van onder andere Tina Fey, Martin Freeman, Alfred Molina en Billy Bob Thornton.

Degelijk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de dramakomedie op een nette 68 procent, met een zwakkere 54 procent als publieksscore. De IMDb noteert Whiskey Tango Foxtrot een prima 6,6 na 55 duizend stemmen.

""Hoewel 'WTF' verre van FUBAR is, zijn Tina Fey en Martin Freeman net voldoende om de oppervlakkige voorspelbaarheid en beperkte wereldvisie van de film te overwinnen,"

Nu op Netflix
Wil je Whiskey Tango Foxtrot graag kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een verslaggeefster wil haar leven een impuls geven en gaat met het leger naar een oorlogsgebied in het Midden-Oosten, waar ze haar journalistieke talent herontdekt.

NieuwsFilm

meest populair