Badland Hunters staat op Netflix: Deze 3 stevige actiefilms mag je niet missen

Badland Hunters staat op Netflix: Deze 3 stevige actiefilms mag je niet missen

Drie steengoede actiefilms op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Badland Hunters

Regie: Heo Myeong Haeng | Hoofdrollen: Jun Hee Lee, Lee Joon-young, No Jeong-ee | Kijk nu



Na een dodelijke aardbeving geldt in Seoul het recht van de sterkste en komt een onverschrokken jager in actie om een tiener te redden die door een krankzinnige dokter is ontvoerd.

60 Minutes

Regie: Oliver Kienle | Hoofdrollen: Emilio Sakraya, Ludger Bökelmann, Alain Blazevic | Kijk nu



MMA-vechter Octavio heeft maar één uur om op het verjaardagsfeestje van zijn dochter te komen, anders verliest hij voor altijd de voogdij over haar. Maar om zijn doel te bereiken slaat hij een groot gevecht over, waar allerlei louche figuren niet blij mee zijn. Terwijl ze Octavio achtervolgen, brengt de genadeloze race tegen de klok de jonge vader al snel tot het uiterste...

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Regie: Edward Bazalgette | Hoofdrollen: James Northcote, Alexander Doetsch, Ross Anderso | Kijk nu



Te midden van een gebroken koninkrijk vindt Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten met wie hij de wapens opneemt tegen even nieuwe vijanden. Nu koning Edward is overleden, barst alweer een strijd los voor de troon. Ook erfgenamen claimen het felbegeerde zitje. Wanneer hij door een medestander om hulp wordt gevraagd, staat Uhtred voor een moeilijke keuze. Zet hij zijn dierbaren op de eerste plaats of wil hij voornamelijk zijn droom van een verenigd Engeland verwezenlijken?

NieuwsFilm

meest populair