Het Marvel Cinematic Universe heeft de eerste Razzie-nominaties binnen

Het Marvel Cinematic Universe heeft de eerste Razzie-nominaties binnen

Terwijl je op basis van de box-office 'The Marvels' zou verwachten...

Het moest er een keer van komen en eindelijk is het moment daar. Het Marvel Cinematic Universe wordt niet langer alleen maar opgehemeld, maar heeft de eerste Razzie-nominaties binnen.

De slechtst presterende titel van vorig jaar was flop The Marvels, maar die ontspringt de dans. Nee, het is Ant-Man and The Wasp: Quantumania dat kans maakt op de beruchte negatieve tegenhanger van de Oscar.

Superheldenmoeheid?
Het derde solo-avontuur van Paul Rudd's miniheld moest spectaculair Phase 5 aftrappen, maar faalde hopeloos. Kritiek van de fans was vooral zwakke karakterontwikkeling, slechte CGI en mislukte grappen.

Het nieuws van de Golden Raspberry's overschaduwt daarmee de successen die Marvel wél wist te boeken, zoals Guardians of the Galaxy 3.

Bekende categorieën
De film in het algemeen maakt kans op de award voor 'slechtste prequel, remake, rip-off of vervolg', Peyton Reed kan de 'slechtste regisseur' winnen en zowel Michael Douglas als Bill Murray zijn genomineerd voor 'slechtste mannelijke bijrol'. De uitreiking is op zaterdag 9 maart.



NieuwsFilm

meest populair