Trailer 'Ricky Stanicky': de nieuwe komedie van 'Green Book'-regisseur Peter Farrelly

Trailer 'Ricky Stanicky': de nieuwe komedie van 'Green Book'-regisseur Peter Farrelly

Een gloednieuwe komedie film met onder andere Zac Efron en John Cena.

Er staat een trailer online van de aankomende film Ricky Stanicky met onder andere Zac Efron en John Cena. Het scenario is geschreven door legende Peter Farrelly. Farrelly zal de film ook regisseren. Farrelly heeft al een paar klassiekers op zijn naam staan. Zo was hij een schrijver en regisseur voor Dumb and Dumber en was hij regisseur voor Green Book en There's Something About Mary.

De trailer geeft niet heel veel weg van de film. Toch worden veel grappen gedeeld in de trailer. Mocht je de film dus willen zien zonder dat je van tevoren weet welke grappen gaan komen, dan raden we aan om de trailer niet te kijken.

Ricky Stanicky
Ricky Stanicky gaat over drie vrienden die een neppe vriend hebben bedacht genaamd Ricky Stanicky. Iedere keer als ze wat tijd met z'n drieën willen verzinnen ze de smoes dat ze Ricky Stanicky gaan zien. Al vijfentwintig jaar lukt het ze weg te komen met deze leugen. Echter staat alles op het punt fout te gaan.

De drie vrienden verzinnen de smoes dat Ricky Stanicky in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt en dat ze naar hem toe gaan. Wat ze eigenlijk gaan doen is vakantie houden in Atlantic City. Echter, nadat een van de vrouwen van de vriendengroep in bevalling gaat belt de familie rond om te achterhalen in welk ziekenhuis Stanicky ligt. Uiteraard vinden ze niemand met de naam Stanicky. Als de vriendengroep dit hoort besluiten ze een acteur in te huren om Ricky Stanicky te spelen, om zo niet in de problemen te komen.

Grote namen
De film heeft een aantal grote acteurs. Zo zien we Zac Efron, bekend van onder andere The Iron Claw, Neighbors en The Greatest Showman. We zien John Cena, bekend van The Suicide Squad, Bumblebee en F9: The Fast Saga. En we zien William H. Macy, bekend van Fargo, Magnolia en Boogie Nights.



NieuwsFilm

meest populair