Leonardo DiCaprio bezorgde "bijzonder pijnlijke scène" voor Margot Robbie in 'The Wolf of Wall Street'

Leonardo DiCaprio bezorgde "bijzonder pijnlijke scène" voor Margot Robbie in 'The Wolf of Wall Street'

Na het opnemen van een intieme scène hoorde Robbie geschrokken geluiden dankzij haar rug.

The Wolf of Wall Street uit 2013 vertelt het verhaal over Jordan Belfort die de seks, drugs en rock-'n-roll leven leidt op Wallstreet. Ondertussen maakt hij zijn handen vies aan illegale praktijken. De film heeft het goed gedaan. Op Rotten Tomatoes heeft het 80 procent positieve beoordelingen en een 83 procent positieve kijkers score.

De film was voor sommige acteurs ook een sterke boost voor hun carrière. In dit geval hebben we het over actrice Margot Robbie. Robbie is op het moment voornamelijk bekend door haar rol in Barbie. The Wolf of Wall Street was misschien haar doorbraak, maar die kwam niet zonder moeite. Onlangs heeft Robbie toegegeven dat er een scène was in The Wolf of Wall Street die pijnlijk was om te filmen.

Pijnlijk
In The Wolf of Wall Street speelt Robbie, Naomi Lapaglia, de vrouw van Jordan Belfort, gespeeld door Leonardo DiCaprio. De scène die voor Robbie moeilijk was om op te nemen is in dit geval een scène waar ze intiem moest zijn met DiCaprio.

In de scène ligt Robbie samen met DiCaprio naakt op een bed waar geld op ligt. Robbie heeft verteld dat tijdens het filmen haar rug pijn begon te doen. Toen ze eindelijk klaar waren met filmen en Robbie opstond om een badjas aan te trekken hoorde ze geschrokken geluiden van achter haar. Dat is haar toen verteld werd dat haar hele rug rood was van kleine papiersneden. Robbie heeft gezegd dat iedereen die eraan denkt intiem te zijn op een stapel geld het beter niet kan doen.

Naakt
Robbie twijfelde origineel of ze wel naaktscènes wilde doen voor The Wolf of Wall Street. Haar manager haalde haar echter over door te zeggen dat als je ooit naaktscenes doet, je dit het beste kan doen voor Martin Scorsese. Robbie heeft achteraf gezegd dat ze blij is de naaktscènes te hebben gedaan. "Het past goed bij wie mijn personage is" aldus Robbie.



NieuwsFilm

meest populair