Heel veel nieuwe beelden in officiële trailer 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Heel veel nieuwe beelden in officiële trailer 'Ghostbusters: Frozen Empire'

Een permanente IJstijd dreigt ons voortbestaan in gevaar te brengen...

Nadat we het maanden lang met een eerste teaser trailer moesten doen, is er dan nu eindelijk de officiële trailer voor Ghostbusters: Frozen Empire, het vervolg op Ghostbusters: Afterlife uit 2021.

En was Jason Reitman eerst zowel de regisseur als scriptschrijver met hulp van Gil Kenan, voor dit project hebben ze hun taken omgedraaid. Kenan staat achter de camera en beiden verzorgen samen het scenario.

Details over verhaal
De jonge generatie uit het vorige deel (McKenna Grace en Finn Wolfhard, ondersteund door Carrie Coon en Paul Rudd) neemt het deze keer op tegen een vijand die de wereld wil bedekken onder een dikke laag ijs.

Hiervoor slaan ze de handen ineen met de oude 'legacy'-generatie spokenjagers (Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson) die naar verluidt een aanzienlijk grotere rol hebben, tot genoegen van de wereldwijde fans.

Release eind maart
Over ongeveer twee maandjes kunnen we het resultaat in de Nederlandse bioscoop aanschouwen. Tot die tijd moeten we het voorlopig weer doen met de nieuwste preview die je uiteraard hieronder kunt bekijken!




NieuwsFilm

meest populair