Zendaya over 'Dune 3': "Als Denis belt, keer ik zeker terug"

Zendaya over 'Dune 3': "Als Denis belt, keer ik zeker terug"

De kans lijkt uitermate groot dat de geliefde regisseur zijn trilogie zal mogen afmaken.

Hoewel het tweede deel van Dune nog moet uitkomen, wordt er nu alweer gesproken over het derde deel. Hier laat een van de grote sterren, Zendaya, zich nu over uit.

Regisseur Denis Villeneuve liet al eerder weten dat hij hoopt een Dune-trilogie te kunnen en mogen maken. Mocht het ervan komen, dan zal Zendaya in ieder geval weer van de partij zijn. De actrice laat tijdens een recent interview weten dat ze absoluut zou open staan om terug te keren.

Grote kans
Hoewel een derde Dune-film nog niet bevestigd is, lijkt de kans wel groot dat het hiervan gaat komen. Villeneuve is namelijk al aan het script begonnen. Voor de derde film zou hij zich focussen op het verhaal van Frank Herberts vervolgroman, genaamd 'Dune Messiah'.

Zendaya heeft hier in ieder geval wel oren naar. Zo zegt de wereldberoemde actrice: "Het maakt niet uit over welk project het gaat: als Denis mij belt, is het voor mij altijd een ja. Ik kijk er naar uit wat er staat te gebeuren".

Gaaf
Zendaya vervolgt: "Ik begon met het lezen van Messiah en dacht toen bij mezelf 'Wow, dit is echt fantastisch, maar ik moet het even rustig aan doen want we zijn net pas begonnen met de eerste film'. Het is behoorlijk veel om op te nemen, maar ik denk niet dat het in betere handen had kunnen belanden".


"Denis zorgt ervoor en houdt echt van het verhaal en de hele Dune-wereld. Ik ben net zoals iedereen gewoon heel enthousiast om te zien wat er gaan gebeuren. Er heerst nu gewoon anticipatie. Wanneer hij er klaar voor is, ben ik er voor hem".

NieuwsFilm

meest populair