Oscar-waanzin: onbegrijpelijk dat een van de beste actrices nog steeds geen beeldje heeft gewonnen

Oscar-waanzin: onbegrijpelijk dat een van de beste actrices nog steeds geen beeldje heeft gewonnen

Amy Adams werd maar liefst 6 keer genomineerd, maar won nog nooit.

De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs over films die het zeker hadden verdiend een Oscar te winnen. Er zijn echter ook meer dan genoeg filmtalenten die zeker al een van de felbegeerde gouden beeldjes mee naar huis hadden mogen nemen.

Op dit moment tonen de nodige Barbie-fans nog steeds hun ongenoegen dat regisseuse Greta Gerwig en hoofdrolspeelster Margot Robbie niet genomineerd werden, maar de nodige Amy Adams-fans vinden dat hun idool zeker al een Oscar had mogen winnen. We kunnen ze niet ongelijk geven.

Carrière
Adams is al jarenlang een van de bekendste en geliefdste actrices in Hollywood en dat is ook wel te begrijpen. De actrice wist hoge ogen te gooien in behoorlijk wat sterk onthaalde films. Hiervoor won ze al behoorlijk wat prestigieuse prijzen, maar het neusje van de zalm ontbreekt nog.

Adams wist hoge ogen te gooien in films als Her en Arrival, maar werd hiervoor niet voor een Oscar genomineerd, iets dat de nodige cinefielen wel hadden verwacht. Toen Adams werd genomineerd, won ze echter ook nooit...

'Onterecht'
Jarenlang riepen fans dat Leonardo DiCaprio dat hij een Oscar moest krijgen. Toen hij het tegen een beer opnam in The Revenant was het eindelijk raak. Sommige mensen grappen dat Adams dit misschien ook maar eens moet proberen.


De actrice werd namelijk maar liefst 6 keer genomineerd, voor glansrollen in Junebug, Doubt, The Fighter, The Master, American Hustle én Vice. Ze ging echter altijd met lege handen naar huis.

Ooit nog
De 49-jarige actrice heeft alweer meerdere projecten op haar agenda staan. Ook maakt ze al decennia lang deel uit van de bekendste en geliefdste talenten in de filmwereld.



Menig topregisseur wil maar wat graag met haar samenwerken, dus laten we hopen dat het er alsnog op een dag van komt.

NieuwsFilm

meest populair