John David Washington: wordt de zoon van Denzel Washington dan de nieuwe Kang the Conqueror?

John David Washington: wordt de zoon van Denzel Washington dan de nieuwe Kang the Conqueror?

Jonathan Majors werd ontslagen, dus wordt hij vervangen of wordt het misschien toch Doctor Doom?

Nog niet zo heel lang geleden kregen we te horen dat Marvel Jonathan Majors heeft ontslagen. De acteur werd schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. Nu wordt een andere grote naam genoemd als zijn opvolger, namelijk John David Washington.

Het gaat hier om niemand minder dan de zoon van de legendarische acteur Denzel Washington, die al vaker heeft aangetoond het talent van zijn vader geërfd te hebben. John David Washington wist namelijk al eerder hoge ogen te gooien in blockbusters als BlacKkKlansman en Tenet.

Carrière
Majors, eveneens bekend van Hostiles en Creed III, kreeg te horen van Marvel dat hij niet hoeft terug te keren. De acteur kroop al enkele keren in de huid van de superschurk Kang the Conqueror en zou nog meer te doen krijgen met de aanstaande Avengers-films.

Kang nam hiermee als het ware het stokje over van Thanos, maar het is vooralsnog niet zeker of Marvel dit nu doorzit. Majors' Kang was al niet de populairste schurk, maar nu doet een gerucht de ronde dat hij alsnog vervangen zal worden door Washington.

Iets anders
Dit is echter niet het enige verhaal dat op internet te vinden is. Andere filmwebsites melden dat Kang volledig zal verdwijnen om zo plaats te maken voor Doctor Doom.


Dat zou ook goed kunnen, aangezien de titel al werd aangepast van Avengers: The Kang Dynasty naar Avengers 5. Wat het ook wordt, meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair