Na bijna 20 jaar krijgt de geliefde en spannende filmreeks van Danny Boyle een afronding

Na bijna 20 jaar krijgt de geliefde en spannende filmreeks van Danny Boyle een afronding

Er wordt momenteel aan een derde '28 Days/Weeks Later' film gewerkt.

In 2002 kwam de film 28 Days Later uit. Vervolgens kwam er in 2007 een sequel uit, 28 Weeks Later. En nu zijn er eindelijk plannen voor een derde en laatste film.

In de films raken mensen besmet met een virus dat ze verandert in gevaarlijke moordenaars. De mensen die niet besmet zijn, moeten proberen te overleven.

Derde film
Er zijn dus al twee films uitgekomen, en plannen voor een derde film liggen op de plank. De film zou 28 Years Later gaan heten. Over het verhaal is nog weinig bekend.

Er waren eerder al plannen voor een derde film, die destijds 28 Months Later moest gaan heten. Die plannen zijn er niet van gekomen, maar lijken er nu dus alsnog van te komen.

Terugkeer
De hoofdrol in de eerste film wordt gespeeld door Cillian Murphy. Hij speelde in de tweede film niet mee. Maar hij heeft al meerdere keren aangegeven wel zin te hebben in een derde film.


Ook regisseur Danny Boyle zou wel trek hebben in een derde film. Hij regisseerde de eerste film en had bij de tweede film de rol van producent. Ook schrijver Alex Garland wil terugkeren.

Vragen
Op dit moment is er nog weinig bekend over de film. Zo is er nog geen idee waar het verhaal over zal gaan en is er ook nog niet bekend welke studio de film gaat produceren. Het schijnt dat er meerdere grote studio's interesse hebben in de film.


Ook over de cast is nog niets bekend, al is de kans dus aanwezig dat Murphy, Boyle en Garland terugkeren. Maar momenteel is het vooral afwachten op meer nieuws.

Streamen
28 Days Later is momenteel helaas nergens te streamen. 28 Weeks Later is te bekijken via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair