'60 Minuten' op Netflix: kijkers in de ban van stevige vechtfilm

'60 Minuten' op Netflix: kijkers in de ban van stevige vechtfilm

De Duitse film 60 Minuten alias Sixty Minutes doet het goed in de Netflix Top 10.

Onze oosterburen hebben een goed presterende Netflix Original opgeleverd. De film 60 Minuten alias Sixty Minutes staat al een paar dagen in de Top 10 en is een van de vijf best bekeken films in Nederland op de streamingsdienst.

60 Minuten komt van regisseur Oliver Kienle en Netflix omschrijft de film met woorden als "uitbundig, vechtsport" en "mixed martial arts". Je ziet rollen van onder andere Emilio Sakraya, Dennis Mojen en Marie Mouroum.

Lekker wegkijker?
Het actiedrama wordt wisselend ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de film na negen recensies op een magere 56 procent, en op de IMDb zien we een vergelijkbare 5,7. Recensent Mose van den Brink zag 60 Minuten voor FilmTotaal.

"Het tempo van de film had soms wat sneller gemogen, specifiek wanneer het drama wat subtieler wordt. Aan de andere kant wordt dat tragere tempo ruimschoots gecompenseerd door de talloze vechtscènes waarin Sakraya zijn kunsten waardig tentoonstelt," aldus Mose in haar recensie met 3 sterren.

Nu op Netflix
Wil je 60 Minuten graag even meepakken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Om de voogdij over zijn dochter te behouden, laat een wanhopige MMA-vechter een grote wedstrijd schieten en racet hij door Berlijn om op haar verjaardagsfeestje te raken.

NieuwsFilm

meest populair