Acteur Eric Bana uit 'Hulk' uit 2003 over de mogelijke terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Acteur Eric Bana uit 'Hulk' uit 2003 over de mogelijke terugkeer in het Marvel Cinematic Universe

Zo te horen schat hij de kans erg klein of heeft hij er zelf niet echt oren naar.

Miljoenen filmfanaten gingen helemaal door het dolle heen toen Tobey Maguire en Andrew Garfield terugkeerden als hun Spider-Man-versies in Spider-Man: No Way Home. Dit is mogelijk vanwege het multiverse. De vraag is nu of andere superhelden zullen volgen, zoals Eric Bana's Hulk.

Bana, eveneens bekend van Troy en Black Hawk Down, kroop in 2003 al in de huid van de groene superheld in Ang Lee's Hulk. Ondanks het feit dat de blockbuster niet al te best werd onthaald, wordt er vandaag de dag gezegd dat deze zijn tijd vooruit was en Bana een terugkeer wel verdient.

Terugkeer?
Het gerucht dat de ronde doet is dat Marvel de nodige voormalige superhelden en schurken zal laten terugkeren voordat het 'Multiverse Saga' tot een einde komt. Bana werd hier recentelijk naar gevraagd.

Zo zou het kunnen dat Bana's Hulk, Edward Nortons Incredible Hulk en Mark Ruffalo's Smart Hulk samen in één film te zien zullen zijn. Bana zelf lijkt helaas niet enthousiast over het idee: "Ik kan het me niet voorstellen".

Meer
Toen de journalist zei dat Bana wel het fysiek had om de superheld te spelen, ging de acteur verder: "Nou, met alle CGI heb je eigenlijk niet echt een gespierd lichaam nodig. Je hoeft niet echt enorm gespierd te zijn of voor steroïden te gaan. Maar nogmaals, ik zie het niet snel gebeuren..."



NieuwsFilm

meest populair