Showdown tussen Paul Atreides en Harkonnen-telg op foto's 'Dune: Part Two'

Showdown tussen Paul Atreides en Harkonnen-telg op foto's 'Dune: Part Two'

Over anderhalve maand kunnen we eindelijk van de blockbuster gaan genieten!

Over niet al te lang kunnen we eindelijk genieten van Denis Villeneuve's Dune-vervolg, Dune: Part Two. Hiervoor keren we terug naar de woestijnplaneet Arrakis, waar Paul Atreides te maken krijgt met een nieuw Harkonnen-familielid: de beruchte Feyd-Rautha.

In het eerste deel verlaat Paul samen met zijn ouders zijn thuisplaneet Caladan nadat de Emperor de Atreides naar Arrakis stuurt. Dit blijkt echter een val te zijn en bijna iedereen van de Atreides wordt uitgeroeid.

Tweede deel
Paul en zijn moeder, Lady Jessica, vinden onderdak bij het woestijnvolk de Fremen, waar Paul zint op wraak. In het eerste deel maakten we al kennis met de meedogenloze Rabban Harkonnen en diens oom, Baron Harkonnen, maar nu is dus ook Feyd-Rautha van de partij.

Austin Butler, o.a. bekend van Once Upon a Time in Hollywood en Elvis, neemt deze rol op zich. Ook de andere nieuwkomers mogen er zijn: Florence Pugh als Princess Irulan Corrino, Christopher Walken als Emperor Shaddam IV en Léa Seydoux als Lady Margot.

Andere namen
Ook de rest van de cast mag er zijn. Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Zendaya, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgard én Charlotte Rampling keren allen terug. Bekijk enkele foto's van de aanstaande blockbuster hieronder.



NieuwsFilm

meest populair