Tom Selleck is er klaar mee: Iconische ster stopt na 60 jaar eindelijk met filmcarrière

Tom Selleck is er klaar mee: Iconische ster stopt na 60 jaar eindelijk met filmcarrière

Na 13 jaar stopt de politieserie Blue Bloods, waardoor Tom Selleck eindelijk met pensioen gaat.

Tom Selleck zal dit jaar eindelijk met pensioen gaan als de politieserie Blue Bloods na 13 jaar uitgezonden te zijn gaat stoppen. Dat is althans het besluit van de 78-jarige acteur.

Tom zei over de samenwerking aan deze serie: "De scènes met onze diners zijn net vriendschappelijke reünies. De regisseurs hebben soms moeite met ons. We werken goed, maar we klieren ook en praten bij."

Welverdiend pensioen
Een bron dichtbij de iconische ster meldde hier aan Closer Weekly: "Hij wil lekker wandelen en ontspannen op zijn avocado ranch in Californië met zijn vrouw. Hij is dol op Jillie en vertrouwt erop dat ze samen kunnen reizen en leuke dingen doen."

Het echtpaar is al meer dan 30 jaar samen. Tom Selleck werd in de jaren 80 erg succesvol met de serie Magnum P.I. en speelde ook in films als Three Men and a Baby en Jesse Stone. Hij heeft een filmcarrière van bijna 60 jaar erop zitten. In mei 2024 staat dan ook heel toepasselijk de publicatie van zijn memoires gepland.

Eervol werk
Tom zei over zijn laatste filmproject dat 13 jaar lang aanhield: "Ik dacht niet ooit in zo'n langlopende en succesvolle serie te zitten. Het was een eer om zowel het belang van de politie als het familieleven te laten zien."



Tom Selleck heeft overigens een geschat vermogen van 60 miljoen Amerikaanse dollar opgebouwd. Hij vertelt meer over zijn werk in de bovenstaande YouTube-video van The Kelly Clarkson Show.

NieuwsFilm

meest populair