Keanu Reeves houdt niet op na enorm succesvolle John Wick-delen en kondigt meer werk aan

Keanu Reeves houdt niet op na enorm succesvolle John Wick-delen en kondigt meer werk aan

De populaire acteur Keanu Reeves verdient miljoenen voor zijn rol in de John Wick-films en heeft ook succes als muzikant en schrijver van boeken.

Keanu Reeves verdiende al enorm aan de Matrix-films. Zijn geschatte vermogen staat nu op 380 miljoen Amerikaanse dollar. Maar het ziet er naar uit dat de 59-jarige ster opnieuw een goudmijn heeft ontdekt.

Toen de populaire acteur in 2014 de rol van John Wick op zich nam, kreeg hij daar een salaris van 1 tot 2 miljoen voor. De gepensioneerde huurmoordenaar die wraak nam voor de dood van zijn hond intrigeerde mensen zo, dat meer delen volgden. Intussen hoopt men op een vijfde deel.

Nieuw deel
Het salaris voor deel twee lag boven de 2 miljoen Amerikaanse dollar volgens het artikel van de Daily Mail hier. Daarna volgden deel 3 en deel 4 met grote budgetten en meer spektakel en dus ook hogere salarissen. Voor het vierde deel wordt gedacht dat Keanu 15 miljoen ontving.

En dat zijn dus alleen nog de bedragen zonder eventuele bonussen. Niet verkeerd dus voor een ster die zijn eigen franchises en eigen actiehelden creëert. Keanu houdt het daar echter niet bij.

Nieuw boek
De ster is ook muzikant en treedt op met zijn eigen band. Daarnaast schrijft hij boeken. Hier in de onderstaande YouTube-video van Good Morning America kondigt hij een nieuw boek aan, getiteld The Book of Elsewhere. En wie weet kan hij die ooit eens verfilmen - en een nieuw franchise beginnen.



NieuwsFilm

meest populair