"Deadpool 3 gaat het Marvel Cinematic Universe redden" zegt 'X-Men'-regisseur

"Deadpool 3 gaat het Marvel Cinematic Universe redden" zegt 'X-Men'-regisseur

Matthew Vaughn gelooft dat Ryan Reynolds en Hugh Jackman het MCU een hoop goed gaan doen.

Er wordt wel vaker gezegd dat filmfanaten het superheldengenre ietwat moe zijn. Sommige blockbusters van Marvel en DC scoren de laatste jaren minder, maar volgens regisseur Matthew Vaughn gaat Deadpool 3 daar verandering in brengen.

Vaughn, zelf ook bekend van superheldenfilms als Kick-Ass en X-Men: First Class, is de laatste tijd druk bezig om zijn nieuwste film Argylle in de spotlights te zetten. Tijdens een recent interview heeft hij het echter even over Marvels nieuwste blockbuster.

Reactie
Zo zegt Vaughn: "Dit wordt echt heel gaaf. Dit zal het Marvel-universum een flinke boost geven waardoor weer meer mensen geïnteresseerd raken. Ik denk dat Ryan Reynolds en Hugh Jackman samen het hele MCU gaan redden".

Vaughn vervolgt: "Ik hoop dat 'Deadpool 3' er ook voor zal zorgen dat er nu meer X-Men films gemaakt kunnen worden en deze personages op zullen duiken in het MCU. Iedereen weet dat ik een grote X-Men-fan ben. Ik wil hier dan ook maar wat graag meer van zien".

Deadpool 3
Het Deadpool 3-team mag er dan ook zeker wel zijn. Shawn Levy, met wie Reynolds al eerder samenwerkte aan Free Guy en The Adam Project, neemt de regie voor zijn rekening.



Jackman keert dus terug als Wolverine en ook Jennifer Garner kruipt wederom in de huid van Elektra. De blockbuster zal in juli dit jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair