Robin Williams zou nog geleefd hebben als "zijn beste vriend niet in 2004 dood was gegaan"

Robin Williams zou nog geleefd hebben als "zijn beste vriend niet in 2004 dood was gegaan"

Robin Williams worstelde in stilte met een depressie, kreeg de verkeerde diagnose en overleed op 63-jarige leeftijd.

Films als Good Morning Vietnam, Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, Dead Poets Society, Jumanji en Insomnia leken Robin Williams gemakkelijk af te gaan. Toch worstelde de enorm geliefde ster stilletjes met een depressie.

De acteur overleed in 2014 op 63-jarige leeftijd na een intens depressieve periode. Na zijn autopsie bleek hij een verkeerde diagnose te hebben gekregen en daardoor niet de goede behandeling te hebben gekregen. Hij wordt nog steeds gezien als een van de meest talentvolle komieken. Zijn inzichten en zijn werkhouding doen mensen nog steeds versteld staan.

Dood van beste vriend
Zijn dood kwam 10 jaar na de dood van een beste vriend, de eveneens beroemde acteur Christopher Reeve. In een nieuwe documentaire getiteld Super/Man: The Christopher Reeve Story blijken Christopher en Robin heel goed bevriend te zijn geweest.

Glenn Close kende beide heren goed en vertelde in de nieuwe film: "Ik heb altijd het gevoel gehad dat als Chris er was geweest, dat Robin er ook was geweest."

Lachen dwars door pijn
Ze vertelde al eerder dat die twee tijd voor elkaar maakten, al voordat ze echt ziek waren. En daarna lieten ze elkaar lachen dwars door de pijn heen. Hieronder in de YouTube-video van Variety vertellen de kinderen van Christopher Reeve meer over het filmproject.



NieuwsFilm

meest populair