Netflix onthult eerste foto Cameron Diaz en Jamie Foxx in 'Back in Action'

Netflix onthult eerste foto Cameron Diaz en Jamie Foxx in 'Back in Action'

De geliefde actrice keert na een jarenlange pauze weer terug en wel met een grote blockbuster.

Eind vorig jaar kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over actrice Cameron Diaz. Zij was jarenlang behoorlijk bekend, maar besloot de filmwereld achter zich te laten. Nu maakt zij haar grote terugkeer in de Netflix-film Back in Action.

Diaz wist haar eerste grote filmrol in 1994 te bemachtigen, namelijk in The Mask. Sindsdien was ze niet meer weg te denken uit Hollywood en was ze wederom te zien in o.a. There's Something About Mary, Being John Malkovich, Vanilla Sky en Gangs of New York. Voor alle vier deze films werd zij genomineerd voor een Golden Globe.

Terugkeer
De actrice verliet in 2017 Hollywood, aangezien ze meer vrije tijd wilde hebben. Al het reizen werd haar teveel en ze wilde meer tijd gaan doorbrengen met haar familie. Nu, vele jaren later, keert ze alsnog terug.

Diaz zal te zien zijn naast Jamie Foxx in Back in Action. Grappig genoeg (of misschien was dit ook wel gepland) is dit de perfecte comeback. Diaz zal namelijk in de huid kruipen van een voormalige spion, die met pensioen ging maar toch besluit terug te keren.

Plot
Diaz zal te zien zijn als de voormalige CIA-agente, Emily, die samen zal moeten werken met haar oud collega Matt, wanneer hun geheime identiteiten bekend worden gemaakt. Bekijk hier de eerste foto van de blockbuster. Enkele beelden zijn weer hieronder te zien.


Buiten Diaz en Foxx mag ook de rest van de cast er zijn. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Andrew Scott, Glenn Close en Kyle Chandler. Back in Action zal normaal gesproken later dit jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair