Deze jaren 80-ster verbaast zonder make-up zelfs filmsterren als Michelle Pfeiffer

Deze jaren 80-ster verbaast zonder make-up zelfs filmsterren als Michelle Pfeiffer

Susanna Hoffs, de zangeres van The Bangles, viert haar 65ste verjaardag met een positieve boodschap over ouder worden.

Susanna Hoffs, de zangeres van The Bangles, liet collega-sterren als Michelle Pfeiffer versteld staan. Ze werd 65 jaar in januari en deelde daartoe een speciale boodschap.

The Bangles was vooral in de jaren 80 populair. De rockband bestond alleen uit vrouwen. Er kwamen 25 singles uit en 5 albums. En nu ... vierde deze zangeres haar 65ste verjaardag en het leek alsof de tijd geen moment vooruit was gegaan.

Nog vrolijk en fit
In het onderstaande Instagrambericht kijkt Susanna even vrolijk en fit in de camera en zegt ze: "Ik ben 65! De tijd draait door maar dat vind ik prima. Geen make-up. Het komt goed. Ouder worden is oke. Ouder en wijzer."

Michelle Pfeiffer, ook 65, schrijft: "65 jaar vol geweldig zijn". Julianne Moore is 63 en reageert met een hartje, terwijl Bobbi Brown geruststellend reageert met: "Je bent fantastisch. Ik ben 66. Het is goed."

Nog steeds te zien
The Bangles treedt nog steeds op. Net als dat Michelle Pfeiffer en Julianne Moore nog steeds acteren, nadat zij in de jaren 80-90 bekend raakten. Michelle was laatst te zien in Ant-Man and The Wasp en Julianne in May December.



NieuwsFilm

meest populair