Christopher Walken joeg Zendaya schrik aan op de filmset van 'Dune 2'

Christopher Walken joeg Zendaya schrik aan op de filmset van 'Dune 2'

Christopher Walken is een legendarische acteur die intimiderend kan zijn op de filmset, maar ook grappig en gezellig in de omgang.

Christopher Walken is bij leven een legendarische acteur. Hij is te zien in films als Catch Me If You Can, The Deer Hunter, A View to a Kill en Batman Returns.

De 80-jarige ster is in meer dan 100 films en series te zien en heeft in meer dan 100 toneelstukken gespeeld. Zijn vermogen wordt geschat op een slordige 50 miljoen Amerikaanse dollar. Hij is echter nog lang niet met pensioen en speelt in Dune: Part Two.

Erg intimiderend
Zo'n acteur is dan best wel een icoon voor jongere mensen. Hij joeg daardoor alleen al met zijn aanwezigheid schrik aan op de filmset - en al helemaal bij Zendaya. Ze zei: "Ik vermeed hem. Ik wist echt niet wat ik tegen hem moest zeggen. Toen hij de trailer binnenkwam, ging ik spontaan van lummelen naar mijn tekst leren."

Raar was haar reactie niet, want ook Timothée Chalamet en Austin Butler vonden Christopher Walken intimiderend. In de onderstaande YouTube-video van Jimmy Kimmel Live vertellen zij dat hij op de oudere generatie dezelfde impact had. In zijn buurt ging iedereen als vanzelf over op een timide toon.

Favoriet gesprek
Florence Pugh bracht echter als zijn filmdochter noodgedwongen veel tijd met hem door. Zij leerde hem anders kennen en vond hem grappig. Ze zei: "We hadden intense opnamen en als dat even stopte bespraken we onze favoriete donuts. Ik vermoed dat hij ze zelf bakt thuis."



NieuwsFilm

meest populair