4 geweldige films om vanavond te kijken op jouw favoriete streamingdiensten

4 geweldige films om vanavond te kijken op jouw favoriete streamingdiensten

Van Wes Anderson tot LEGO: deze films kijk je nu op streaming of VOD.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer vier leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Truman Show (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.



The French Dispatch (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Benicio Del Toro, e.a. | Te zien op: Disney+
Na de dood van haar hoofdredacteur, werkt de in een Frans stadje gevestigde redactie van een bekende Amerikaanse krant aan zijn overlijdensbericht, wat resulteert in vier bijzondere verhalen over onder meer een krankzinnige schilder en heftige studentenrellen.



The LEGO Movie (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Phil Lord en Chris Miller | Cast: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, e.a. | Te zien op: Prime Video
Emmet, een eenvoudig Lego-mannetje, wordt per ongeluk aangezien als de redder van het universum en meegesleurd in een bijzondere missie. Samen met een legioen aan sidekicks moet hij de gevaarlijk plannen van President Business zien te dwarsbomen. Helaas is Emmet hopeloos slecht voorbereid op dit avontuur.



Benedetta (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, e.a. | Te zien op: NPO Start Plus
Eind zeventiende eeuw. Benedetta Carlini sluit zich aan bij het klooster in het Italiaanse stadje Pescia. Vanaf jonge leeftijd is ze al in staat om wonderen te verrichten en later in haar leven begint ze naar eigen zeggen visioenen te krijgen van Jezus. Haar invloed op het leven in het klooster en haar gemeenschap is dan ook groot.



NieuwsFilm

meest populair