Pamela Anderson krijgt grote rol in 'The Last Showgirl' van Gia Coppola

Pamela Anderson krijgt grote rol in 'The Last Showgirl' van Gia Coppola

De regisseuse is trots op alles en iedereen maar vooral op haar hoofdrolspeelster.

Gia Coppola heeft een heuse sterrencast weten te strikken voor haar nieuwe film, genaamd The Last Show Girl. Een van de belangrijkste rollen is weggelegd voor niemand anders dan Pamela Anderson.

Coppola liet zich uit over haar project en de samenwerking met Anderson: "Ik heb altijd al eens een film willen maken in Vegas. Ik ben zo trots op de hele cast en crew, maar voornamelijk op Pamela. Ik kan niet wachten om te laten zien wat voor een geweldige prestatie zij heeft neergezet!".

Team
Buiten Anderson worden andere belangrijke rollen ingevuld door o.a. Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka en Billie Lourd. Zij zullen te zien zijn in de film die gaat over een showgirl (Anderson), wier show na 30 jaar in een keer tot een einde komt.

Ze is nu in de 50 en weet niet goed hoe ze verder moet. Ze besluit zich voor het eerst in een lange tijd weer eens te focussen op haar familie, voornamelijk haar dochter, met wie ze geen geweldige band meer heeft, aangezien ze zich altijd meer bezig heeft gehouden met dans en spektakel.

Carriere
Anderson is natuurlijk voornamelijk bekend van Baywatch, maar nog niet zo heel lang geleden wist ze ook hoge ogen te gooien in de documentaire Pamela, a Love Story. Deze werd sterk onthaald en ontving twee Emmy Award nominaties.



Zoals de foto het hierboven al aangeeft werden de opnames van The Last Show Girl recentelijk afgerond, dus meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair