"Ik ben te oud om Spider-Man te spelen" zegt Donald Glover uit 'Spider-Man: Homecoming'

"Ik ben te oud om Spider-Man te spelen" zegt Donald Glover uit 'Spider-Man: Homecoming'

De acteur denkt dat hij eerder een andere rol zal spelen dan de superheld zelf.

Een acteur die behoorlijk vaak werd gelinkt aan Spider-Man is Donald Glover. De acteur, o.a. bekend van Solo: A Star Wars Story, laat tijdens een recent interview weten of hij ooit nog eens in de huid zal kruipen van de geliefde superheld.

Glover is de laatste tijd druk bezig geweest met zijn Mr. & Mrs. Smith-serie, waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Tijdens een recent interview met Vanity Fair laat hij zich uit over zijn cameo in Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Kleine kans
Sommige fans hopen dat Glover opdook in de blockbuster om hem klaar te stomen voor de rol. Er deed zelfs een petitie de ronde, namelijk #DonaldForSpiderMan. De nodige filmfanaten denken namelijk dat hij perfect zou zijn als Miles Morales.

Een probleempje: deze petitie werd bijna 10 jaar geleden opgezet, net voordat Tom Holland gecast werd als Peter Parker/Spider-Man. Nu, ongeveer een decennium later, denkt Glover niet dat hij ooit nog te zien zal zijn als Spidey.

Reactie
Zo zegt de 40-jarige Glover nu: "Ik denk niet dat ik ooit echt kans heb gemaakt. Er zal vast en zeker op een gegeven moment wel een live-action film komen met Miles Morales als Spider-Man, maar ik denk eerder dat ik zal worden gevraagd voor de schurkenrol Prowler of zo".


"Ik ben vandaag de dag te oud om nog Spider-Man te kunnen spelen". Glover was al eerder te zien als Prowler in Spider-Man: Across the Spider-Verse en als Aaron Davis voordat hij in Prowler verandert in Spider-Man: Homecoming.

NieuwsFilm

meest populair