Nieuwe trailer van 'Back to Black' toont Amy Winehouse' succes en donkere kanten

Nieuwe trailer van 'Back to Black' toont Amy Winehouse' succes en donkere kanten

De film 'Back to Black' vertelt het verhaal van Amy Winehouse, haar succes en haar donkere kant.

Meer dan vijf jaar geleden werd de biopic over Amy Winehouse al aangekondigd, en nu is dan eindelijk de trailer van Back to Black over het in 2011 overleden muziekicoon verschenen.

De biopic komt van de hand van Fifty Shades of Greyregisseur Sam Taylor-Johnson. In de film volgen we actrice Marisa Abela die de rol van Amy Winehouse speelt.

Het verhaal
In Back to Black zien we Amy opgroeien in de jaren 2000, bruisende jaren in Londen en haar later wereldwijd succes vergaren. Maar ook de donkere kant komt aan bod.

Tijdens haar gehele carrière worstelde de soul- en jazzzangeres met demonen, roem en de toxische knipperrelatie met haar grote liefde Blaker Fielder-Civil.

Megaster
Amy Winehouse wordt gezien als een van de grootste artiesten uit de 21ste eeuw. Ze verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen platen en haar muziek heeft tegenwoordig nog meer dan 80 miljoen streams per maand.


Back to Black is vanaf 18 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder alvast de nieuwste trailer van deze veelbelovende biopic.

Populaire documentaire
De film volgt op de muziekdocumentaire Amy uit 2015. Deze film werd erg goed ontvangen door pers en publiek. We zijn benieuwd of Back to Black dit succes gaat overtreffen.

NieuwsFilm

meest populair