'Night Agent' seizoen 2 een mysterie, 'Suits'-spinoff in de maak, en teaser 'Grey's Anatomy' seizoen 20

'Night Agent' seizoen 2 een mysterie, 'Suits'-spinoff in de maak, en teaser 'Grey's Anatomy' seizoen 20

Voor serienieuwtjes, -feitjes en -weetjes moet je op SerieTotaal wezen.

Het aankomende seizoen van The Night Agent zet ons voor een raadsel, terwijl onlangs de eerste stappen zijn gezet voor een spin-off van Suits. Dat, en meer, kwam de laatste dagen langs bij SerieTotaal.

Hieronder is een overzicht te vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen tijd.

Dit is hoe The Night Agent seizoen 2 verschilt van het eerste seizoen op Netflix
Of het nou verwacht of onverwacht was, The Night Agent van Netflix bleek een regelrecht kijkcijferkanon. Het vanzelfsprekende tweede seizoen is op weg, maar die wordt wel wat anders dan seizoen één.

Matthew Quirk, schrijver van het gelijknamige boek waarop de serie is gebaseerd, heeft maar één verhaal geschreven over de avonturen van Sutherland waardoor de serie nu verder moet zonder bronmateriaal.

Suits-spin-off nu officieel: NBC verkent meer locaties in de VS
Het langverwachte vervolg op de succesvolle serie Suits is officieel bevestigd: Suits: L.A. heeft groen licht gekregen voor een pilot van NBC. Dezelfde intrige maar op een nieuwe locatie.

Suits: L.A. draait om Ted Black, een voormalig federale aanklager uit New York, die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden door de machtigste cliënten in Los Angeles te vertegenwoordigen. Zijn firma staat op een kritiek punt, en om te overleven moet hij een rol omarmen waar hij zijn hele carrière minachtend tegenover stond.

Teaser trailer 'Grey's Anatomy' seizoen 20 hint naar lot van fanfavoriet personage
Volgende maand start alweer het twintigste seizoen van de serie Grey's Anatomy, de medische dramaserie die in 2005 aftrapte op de Amerikaanse zender ABC en sindsdien een groot succes is.

In het nieuwe seizoen gaan we verder waar het negentiende seizoen is geëindigd. We krijgen onder andere te zien hoe het nu gaat met Teddy Altman, de rol van actrice Kim Raver.NieuwsFilm

meest populair