Demi Moore verklapt hoe het echt gaat met ex-man Bruce Willis

Demi Moore verklapt hoe het echt gaat met ex-man Bruce Willis

Bruce Willis blijkt dementie te hebben volgens ex-vrouw Demi Moore, die ook benadrukt dat er nog veel moois is.

Bruce Willis moest vorig jaar met pensioen, terwijl hij midden in filmopnamen zat. De acteur uit kaskrakers als Die Hard en Armageddon blijkt dementie te hebben. Zijn familie en vrienden verstrekken verder haast geen informatie over hem en zijn conditie.

Zijn ex-vrouw Demi Moore promoot op het moment haar nieuwe werk, de serie Feud: Capote vs The Swans. In een interview met Good Morning America gaf ze desgevraagd een update over de superster. Ze verklapte: "Ik denk dat hij het goed doet, gezien wat hij gekregen heeft."

Ook veel moois
Ze vertelde ook: "Wat ik wil delen is wat ik aan mijn kinderen vertel: Het is belangrijk om hen te ontmoeten waar zij zijn. En houd niet vast aan wat er niet is, maar wat er wel is. Want er is daar veel moois en liefde en blijdschap."

Demi Moore en Bruce Willis hebben samen drie dochters en een kleinkind. Uit zijn relatie met het model Emma Heming heeft hij twee dochters. Emma zet zich tegenwoordig in voor meer begrip voor dementie.

Dementie is zwaar
Zo zei ze bij de Today Show: "Wat ik leer is dat dementie zwaar is voor de persoon zelf en dat dementie zwaar is voor de familie. Het is daarmee een ziekte voor de hele familie." In de onderstaande YouTube-video van E!News wordt meer verteld.NieuwsFilm

meest populair