Cillian Murphy geeft hoopvolle update over terugkeer in '28 Years Later'

Cillian Murphy geeft hoopvolle update over terugkeer in '28 Years Later'

Zal de Oppenheimer-acteur na twintig jaar terugkeren voor de rol die zijn doorbraak betekende?

Het langverwachte vervolg op thrillers 28 Days Later en 28 Weeks Later staat bij Sony Pictures op de planning. Maar zal hoofdrolspeler Cillian Murphy terugkeren voor 28 Years Later? Hij geeft een hoopvolle update!

In 2002 kwam de post-apocalyptische horrorfilm 28 Days Later uit. Na twintig lange jaren is het eindelijk tijd voor het vervolg.

Doorbraak
Na de bekendmaking volgde een heuse biedoorlog die Sony Pictures uiteindelijk wist te winnen. Danny Boyle zal de film gaan regisseren, iets dat hij in 2002 ook al deed.

We wisten al dat Cillian Murphy, die met 28 Days Later min of meer doorbrak in Hollywood, ook verbonden is aan het nieuwe project. Hij zal als uitvoerend producent meewerken aan 28 Years Later.

Beschikbaar?
Of hij terugkeert in zijn rol als Jim voor het vervolg, blijft vooralsnog een klein beetje vaag. Wel geeft de acteur een hoopvolle update over een eventuele comeback in gesprek met Variety.



Murphy zou namelijk graag deel uitmaken van de cast van 28 Years Later. "Ik ben beschikbaar", antwoordde de acteur toen hem specifiek werd gevraagd naar de mogelijkheid. Afwachten dan maar!

NieuwsFilm

meest populair