Margaret Qualley, de dochter van Andie MacDowell, valt op in Hollywood en in 'Poor Things'

Margaret Qualley, de dochter van Andie MacDowell, valt op in Hollywood en in 'Poor Things'

Andie MacDowell is een bekende actrice, maar haar dochter Margaret Qualley is ook zeer bekend in Hollywood en is succesvol als model, danseres en actrice, waaronder Once Upon a Time in Hollywood.

Andie MacDowell is een bekende actrice met klassiekers als Groundhog Day en Four Weddings and a Funeral. Ze acteert straf door, waardoor je haast zou vergeten dat haar dochter Margaret Qualley intussen minstens zo bekend is in Hollywood.

De 29-jarige Margaret is niet alleen een succesvol model. Zij is ook danseres en een veelgevraagde actrice met rollen in films als Poor Things, Sanctuary, My Salinger Year en Once Upon a Time in Hollywood. Ze startte in 2016 in de film Nice Guys met Ryan Gosling en Russell Crowe, maar speelde daarvoor al in de serie The Leftovers.

Muziek en film
In 2023 kwam zij op een andere manier in het nieuws. Ze trouwde met Jack Antonoff, de producer die zo succesvol samenwerkt met Taylor Swift en Lana Del Rey. Van de week was Margaret erbij toen Jack een Grammy op mocht halen, omdat hij verkozen werd tot producer van het jaar.

In de onderstaande YouTube-video van Harper's Bazaar wordt wel pijnlijk duidelijk dat Margaret Qualley zich weinig herinnert van haar opdrachten. Aan de andere kant komt ze daar eerlijk voor uit en vertelt ze veel extra. Het levert een leuk raadspelletje op.

Maf en moeilijk
Wel weet ze heel goed dat een liedje speciaal voor haar geschreven is - door een goede vriendin. Ze zegt: "Dat Lana een liedje over mij schrijft is maf en moeilijk te bevatten. Ik hou heel veel van haar. Ze is een geweldig mens. Ze is gul en de kamer licht op als zij binnenkomt."



NieuwsFilm

meest populair