Sydney Sweeney gaat voor opschudding zorgen met 'Immaculate'

Sydney Sweeney gaat voor opschudding zorgen met 'Immaculate'

De beoordeling van de duistere horrorfilm belooft veel goeds voor de fans.

De bloedmooie Sydney Sweeney is inmiddels niet meer weg te denken uit Hollywood en met haar volgende film gaat de actrice voor flink wat opschudding zorgen. Immaculate heeft namelijk een R-rating gekregen voor onder andere naaktheid.

Na haar indrukwekkende werk aan Euphoria, Anyone But You en binnenkort in Madame Web, is Sydney Sweeney snel ook nog te zien in een brute horrorfilm.

Klooster
Voor Immaculate kruipt Sweeney in de huid van Cecilia, een jonge vrouw die terechtkomt in een Italiaans klooster. Ze voelt zich al snel helemaal op haar plek.

Maar wanneer Cecilia plots zwanger blijkt te zijn, zien sommigen dit als teken van God, maar vrezen anderen ook voor wat er te wachten staat. Het klooster verandert al snel in een duistere plek.

R-rating
Immaculate vertelt daarmee een hartstikke duister verhaal. De r-rating liegt er daarom ook niet om. Volgens de beoordeling kunnen we gewelddadige inhoud, naaktheid en grof taalgebruik verwachten in de horrorfilm.



We hoeven niet lang te wachten voordat de horrorfilm Immaculate in de bioscoop zal verschijnen. De film is vanaf 22 maart te zien.

NieuwsFilm

meest populair