'Euphoria'-ster trekt een mes in de teaser trailer van 'Cuckoo'

'Euphoria'-ster trekt een mes in de teaser trailer van 'Cuckoo'

Gretchen wordt opgejaagd door vreemde geluiden en geteisterd door bloedige visioenen.

NEON heeft de teasertrailer van Cuckoo uitgebracht, het tweede horrorproject van filmmaker Tilman Singer met Hunter Schafer in de hoofdrol.

"Na zijn festivalsensatie 'Luz' is de Duitse regisseur Tilman Singer er opnieuw in geslaagd een sfeervolle en visueel uitmuntende horrortrip te creëren met een origineel plot en verraderlijke wendingen," aldus NEON over Cuckoo.

Verhuizen naar de Duitse Alpen
De beschrijving onder de teaser luidt: Hunter Schafer speelt in Cuckoo de 17-jarige tiener Gretchen. Een meisje dat naar de Alpen vertrekt om bij haar vader en zijn nieuwe gezin te gaan wonen.

"Aangekomen bij hun toekomstige verblijfplaats worden ze begroet door meneer König, de baas van haar vader, die op onverklaarbare wijze geïnteresseerd is in Gretchens halfzus Alma."

Vreemde geluiden en bloedige visioenen
"Er lijkt iets niet te kloppen in dit rustige vakantieparadijs. Gretchen wordt geplaagd door vreemde geluiden en bloedige visioenen totdat ze een schokkend geheim ontdekt over haar eigen familie," aldus NEON.



In de teasertrailer zie je, hoogstwaarschijnlijk Gretchen (Hunter Schafer), die naar buiten loopt en hier een vlindermes trekt. Ook zien we kort iemand met een wit masker met zwarte ogen. Is dit één van de visioenen?

NieuwsFilm

meest populair