Jason Statham bereikt bijzondere mijlpaal in carrière met 'The Beekeeper'

Jason Statham bereikt bijzondere mijlpaal in carrière met 'The Beekeeper'

De keiharde actiefilm draait na een maand nog steeds volop in de bioscopen...

Actieheld Jason Statham heeft ons heerlijke successen gegeven zoals The Transporter-franchise, The Fast & Furious-franchise en The Expendables-franchise. Zijn grootste succes is echter in aantocht.

Want The Beekeeper, waarin een bijenhouder wraak neemt op een phishing-zwendel nadat die zijn hospita tot zelfmoord heeft geleid, bereikte deze week een bijzondere mijlpaal aan de box-office.

Lekker zakcentje
In eigen land heeft de titel van David Ayer namelijk de grens van $50 miljoen dollar overschreden. Gecombineerd met internationale totalen komt de wereldwijde brutowinst nu uit op $124 miljoen dollar.

Dit alles zorgt ervoor dat The Beekeeper bijna de best scorende actiefilm uit het oeuvre van The Stath is. Vooralsnog is dat Mechanic: Resurrection met $125,5 miljoen dollar, maar die voorsprong lijkt te gaan sneuvelen.

The Beekeeper 2
Met lof van het publiek én critici plus een vette opbrengst is de toekomst voor een sequel, en misschien wel een nieuwe franchise, erg rooskleurig.


Zowel Statham als Ayer hebben al aangegeven hier oren naar te hebben omdat "er nog veel meer te ontdekken valt in de wereld van de imkers".

NieuwsFilm

meest populair