Gru is klaar voor actie op 'John Wick'-achtige poster 'Despicable Me 4'

Gru is klaar voor actie op 'John Wick'-achtige poster 'Despicable Me 4'

Vanaf 3 juli keert de populaire animatiereeks weer terug in de bioscopen...

Terwijl de meeste grote blockbusterfilms voor 2024 zullen wachten tot hun trailers debuteren tijdens de aanstaande Super Bowl, besloot de sequel Despicable Me 4 om de zaken vroeg op gang te brengen.

Na de preview van vorige week, heeft de studio ook een eerste affiche uitgebracht en fans zijn nu al enthousiast over meer Gru en Minions.

Stemmencast
De antiheld van de franchise staat uiteraard centraal en liefhebbers van actiefilms zullen misschien enkele overeenkomsten opmerken tussen deze poster en de poster van John Wick: Chapter 3 - Parabellum.

Naast de oude vertrouwde stemmen van onder andere Steve Carrel, Pierre Coffin en Steve Coogan, bevat de film ook enkele nieuwe personages, ingesproken door Joey King, Stephen Colbert en Will Ferrell.

Het verhaal(tje)
In het vierde deel leeft Gru met zijn vrouw en drie dochters. Er arriveert echter een baby, Gru Jr. die ingewikkelde gevoelens heeft over zijn vader.


Dat moet allemaal wachten, want een volgende slechterik komt achter de familie aan. Het is aan Gru en de Minions om de wereld opnieuw te redden.

NieuwsFilm

meest populair