Bekijk de exclusieve sneak preview van 'Dune: Part Two'

Bekijk de exclusieve sneak preview van 'Dune: Part Two'

Bekijk hoe Paul de gigantische zandworm berijdt door de duinen van Arrakis.

Fans van het sciencefiction-universum worden al maandenlang lekker gemaakt met nieuwe beelden Dune: Part Two. Om de hype nog wat te vergroten is er nu een exclusieve sneak preview uitgebracht met de personages van Timothée Chalamet, Zendaya en Javier Bardem die de epische omvang van de woestijn van Arrakis toont.

De beelden tonen een uitgebreide scène van Paul (Chalamet) die een wilde rit maakt op een van de zandwormen in de woestijn van Arrakis. Op de achtergrond wordt hij luid toegejuicht door de Fremen.

Dune-universum
De wezens maakten meer dan twee jaar geleden al hun opwachting in Dune, maar toen was slechts een kleine glimps te zien. Dit was slechts een opzet voor de franchise, en nu zullen we meer van het rijke universum te zien krijgen.

In de preview zien we ook hoe de relatie tussen Paul en Chani (Zendaya) en Stilgar (Bardem) duidelijker wordt. De personages zijn de mentoren voor Paul, terwijl hij zint op wraak op de keizerlijke samenzweerders voor de dood op zijn vader.

De langverwachte release
29 februari is de grote dag dat Dune: Part Two in de bioscopen komt. Voor wie niet langer kan wachten, kan hieronder de uitgebreide exclusieve sneak preview kijken.



NieuwsFilm

meest populair