Sylvester Stallone herinnert overleden Carl Weathers: "Rocky was zonder hem niet mogelijk"

Sylvester Stallone herdenkt zijn maatje Carl Weathers als geweldige acteur en onmisbaar voor het succes van Rocky.

Sylvester Stallone brak wereldwijd door met Rocky. De film maken kostte hem enorm veel inspanning, ook omdat niemand in hem geloofde. Vorige week overleed zijn maatje Carl Weathers, die zijn tegenstander Apollo speelde.

In de onderstaande YouTube-video toont Sylvester beelden van een trainingssessie met Carl Weathers voor Rocky. Hij zei in het interview met Jimmy Fallon: "Elke keer als ik aan hem denk, word ik emotioneel. Hij was geweldig."

Slecht humeur
Sylvester vervolgde met: "Rocky was samengesteld uit mensen die geboren waren die rollen te spelen. Ik kon niemand vinden voor Apollo. Voor die rol was een atleet nodig met een brein, passie en snelheid. Carl had het allemaal."

Ook zei hij: "Maar Carl werd uit een American football cup geplukt en kwam midden in de nacht boos binnen, omdat hij moest komen. Hij was in een slecht humeur en zei: 'Dit kan maar beter de moeite waard zijn'. En ik dacht: 'Boos ... Dat vind ik fijn, check'."

Echte acteur
De ster vertelde: "We doen daarna een stukje tekst en hij zei: 'Als je me nou een echte acteur geeft, kan ik ook presteren'. Maar ik was die acteur. Vervolgens staat hij op en doet zijn shirt uit en ik dacht: 'Help, zit ik nou in de problemen?' Want afgetraind voor die rol was ik nog niet."Sylvester besloot met: "Hij zag eruit als een adonis. Daarna sloeg hij drie keer tegen mijn voorhoofd aan en zei ik: 'Je bent aangenomen'. Ik hou van hem. Hij voldeed aan al mijn punten voor de casting. Ik had die film niet zonder hem kunnen maken."

NieuwsFilm

meest populair