Bradley Cooper kan het niet droog houden bij deze Marvel-film: "Geweldig"

De acteur was erg onder de indruk van Rockets oorsprongsverhaal in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft Bradley Cooper tot tranen toe ontroerd. Dat vertelt de acteur, die de stem insprak van Rocket Raccoon voor de superheldenfilm van Marvel, in een recent interview.

In het derde deel, geregisseerd door regisseur James Gunn, staat het achtergrondverhaal van Rocket Raccoon centraal. Deze Guardian is een experiment van een schurk genaamd The High Evolutionary, die met gruwelijke methodes de perfecte levensvorm probeert te creëren.

Bijzonder personage
"Ik hou ontzettend van Rocket", vertelt Cooper over zijn personage. Rocket is eveneens een zeer geliefd personage onder de fans. Zij werden op hun wenken bediend met Vol. 3.

"Ik vond het geweldig om het derde te maken, omdat James me had verteld dat deze film het deel zou worden waarin Rockets oorsprongsverhaal uit de doeken wordt gedaan. Geloof me, ik heb de nodige traantjes gelaten hoor".

Net toneel
Cooper vervolgt: "Ik spreek de stem pas in nadat de opnames erop zitten. Voor mij is het net een toneelstuk, waarbij James alle andere personages voorleest. Dat is leuk om te doen".


Vol. 3 is de laatste film met de bekende groep helden. Hoe blikt Cooper terug op deze hele reis? "Ik had niet verwacht dat ik na de eerste film nog tien jaar onderdeel uit zou maken van deze franchise".

NieuwsFilm

meest populair