'Jurassic World' moet op zoek naar een nieuwe regisseur

'Jurassic World' moet op zoek naar een nieuwe regisseur

Regisseur David Leitch zou het niet eens worden met de studio over de visie van de volgende Jurassic-film.

Een paar dagen geleden meldden we nog dat John Wick en Deadpool 2-regisseur David Leitch de volgende Jurassic World-film zou gaan regisseren. Nu blijkt dat onderhandelingen tussen de regisseur en Universal Studios zijn geklapt. De studio moet nu als de wiedeweerga op zoek naar een nieuwe regisseur.

Universal verraste eerder deze week filmfans door een nieuwe Jurassic World aan te kondigen die al in de zomer van 2025 in de bioscopen moet verschijnen. Jurassic Park-scriptschrijver David Koepp keert terug om het verhaal van deze nieuwe film vorm te geven die wordt beschreven als 'het begin van een nieuw Jurassic tijdperk'.

Actie-regisseur
De film moet dus gaan dienen als een nieuw begin. Sterren uit de voorgaande films, zoals Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Jeff Goldblum zouden dan ook niet terugkeren voor de nieuwe dinosaurus-film.

David Leitch werd aangewezen als de regisseur voor de volgende Jurassic-film. Leitch heeft bewezen een goede actie-regisseur te zijn met films als Fast and Furious: Hobbs and Shaw, Bullet Train en het aanstaande The Fall Guy.

Visie
Maar nu blijkt dus dat David Leitch heeft bedankt voor de taak. Volgens een bericht van Deadline zouden de regisseur en de studio het niet eens kunnen worden over de visie van de nieuwe film.


Aangezien de film al in juli 2025 verschijnt moet Universal dus snel op zoek naar een nieuwe regisseur. Het is opmerkelijk te noemen dat de studio de film al zo snel wil uitbrengen. Bij films van dit formaat is een productie van 2 tot 3 jaar niet ongewoon. Laten we afwachten of Universal met de volgende Jurassic-film een betere film kan afleveren dan het bekritiseerde Jurassic World: Dominion.

NieuwsFilm

meest populair