Brad Pitt weet waarom Bradley Cooper zo succesvol is: 'Maestro' blijkt opnieuw meesterwerk

Brad Pitt houdt een toespraak over Bradley Cooper en zijn prestaties in de film "Maestro" bij het Santa Barbara filmfestival.

Auteur:
Brad Pitt vierde een belangrijke mijlpaal in het leven van Bradley Cooper door een toespraak te houden bij het filmfestival in Santa Barbara. Daar kreeg de 49-jarige ster uit A Star Was Born en Guardians of the Galaxy een award voor zijn prestatie in Maestro.

Beide sterren zijn al jaren beste maatjes en delen naast dezelfde naam ook dezelfde bezorgdheid voor elkaars leven: Brad dankt het sober worden aan Bradley. De 60-jarige ster uit Fight Club en Once Upon a Time in Hollywood vindt het knap wat Bradley als schrijver, producer, regisseur en acteur afgelopen jaar bereikte.

Een meesterwerk
Brad Pitt zei: "Maestro is een meesterwerk. Het is levendig, kinetisch en natuurlijk. Dit is heel moeilijk te maken. Ik denk dat dit briljante ligt aan de fascinatie van Bradley voor de menselijke ervaring. Hij weet dat goed te vangen."

De film heeft zeven Oscar-nominaties mogen ontvangen, maar heeft grote concurrentie met Oppenheimer. Brad Pitt hoopte dat een Oscar er eindelijk in zat voor Bradley, maar anders zou er vast nog een betere kans voorbij komen. Bradley is in zijn carrière immers al twaalf keer genomineerd.

Subtiel aanwezig
Ook vertelde Brad dat hij al vanaf het begin wist dat Bradley gemaakt was voor meer. Hij zei: "Toen ik de Hangover zag, zag ik dat Bradley een subtiele aanwezigheid had. Het was nieuw en fris. Ik wist dat hij zou blijven hangen."Meer staat hier in de bovenstaande YouTube-video van Acces Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair