Desastreuze box-office voorspelling voor 'Lisa Frankenstein'

Desastreuze box-office voorspelling voor 'Lisa Frankenstein'

Een dikke implosie ligt op de loer voor de gedoemde titel...

Het lijkt erop dat Lisa Frankenstein aan de bioscoopkassa's bijna net zo dood gaat eindigen als het monster waar de titel op gebaseerd is. Althans, als we de vroege cijfers van Deadline moeten geloven.

De film, met Kathryn Newton en Cole Sprouse in de hoofdrollen, staat op het punt om een debuut van een schamele $4 miljoen dollar binnen te harken, ondanks het feit dat hij op meer dan 3000 schermen te zien is.

The Beekeeper
Dat staat ongeveer gelijk aan de verwachte recette van The Beekeeper met Jason Statham, die echter al vijf weken draait en inmiddels ook op Video-On-Demand staat. Het budget was wel relatief laag ($14 miljoen dollar), maar dan hebben we het nog niet gehad over marketingkosten.

Critici zijn in ieder geval niet te spreken over de "onsamenhangende slordige jaren '80 retro-horror" die het regiedebuut markeert van Zelda Williams, dochter van de grote komische legende Robin Williams.

Argylle
Bovenstaande betekent dat Matthew Vaughn's Argylle waarschijnlijk voor het tweede weekend op rij de koppositie houdt, maar met een opbrengst van $6 miljoen dollar is dat ook niet echt veel om over op te scheppen.



NieuwsFilm

meest populair