Eerste trailer voor 'Twisters': een moderne versie van de Jan de Bont-film uit 1996

Warner Bros. heeft de eerste trailer onthuld voor de rampenfilm Twisters.

Auteur:
Na trailers voor onder meer Deadpool & Wolverine en Wicked hebben we nu ook de eerste trailer voor Twisters, een film die gebaseerd is op de kaskraker Twister uit 1996 van de Nederlandse regisseur Jan de Bont.

De film Twister uit 1996 was bijzonder succesvol. Met rollen voor Helen Hunt, Bill Paxton en Philip Seymour Hoffman haalde de rampenfilm over tornadojagers maar liefst $496 miljoen op bij een productiebudget van zo'n $90 miljoen.

Twisters
De nieuwe film, door Warner Bros. omschreven als "een actueel hoofdstuk" van de film uit 1996, heeft rollen voor onder andere Daisy Edgar-Jones (Where the Crawdads Sing, Normal People) en Glen Powell (Anyone But You, Top Gun: Maverick).

Edgar-Jones zien we als Kate Cooper. Ze is een voormalige tornadojager die tijdens haar studentenleven werd opgejaagd door een verwoestende tornado. Tegenwoordig bestudeert ze stormpatronen. Haar vriend Javi krijgt haar weer het veld in als hij een nieuw volgsysteem gaat testen. Ze ontmoet daarbij de roekeloze social media-ster Tyler Owens.

Juli
Twisters van regisseur Lee Isaac Chung staat gepland voor 18 juli en hieronder zie je de stormachtige beelden. Duidelijk een film voor het grote doek. De andere Super Bowl-spots vind je hier.NieuwsFilm

meest populair