Spartaanse trainingen starten om 04.00u en breken Mark Wahlberg op: "Ik wil niets missen"

Mark Wahlberg is eerlijk over zijn zware trainingsschema, maar hij blijft gemotiveerd door zijn lifestyle.

Auteur:
Mark Wahlberg komt er eerlijk voor uit dat zijn strenge trainingsschema erg zwaar is. Soms wil hij niet eens die sportschool in.

De 52-jarige ster uit The Family Plan staat er om bekend dat hij al om 04.00u 's ochtends opstaat om naar de gymzaal te gaan. Tegen People zei hij desgevraagd hier dat hij niet altijd zin heeft. Hij vertelde: "Ik voel dat vaker dan je denkt."

Spartaans schema
Maar hij begint zijn Spartaanse training meestal met een koud bad gevuld met water en ijs en dat brengt hem dan wel in de stemming. Mark zei: "Ik denk dan: 'Oké, ik ben wakker, ik leef'. We gaan dan aan de slag en doen het werk."

Mark plaatst zijn workouts regelmatig op zijn Instagram om anderen te motiveren. Hij heeft een indrukwekkend wasbordje. Maar hij benadrukt ook dat rust en herstel net zo belangrijk is.

Lifestyle eigen
De trainingen horen bij zijn lifestyle. Hij zei: "Ik wil niets missen, omdat ik er de kantjes vanaf liep. Ik wil er voldoende voor werken. Ik wil niet leven met spijt. Ik voel me altijd beter na inzet."Werken doet hij zeker, want zijn volgend filmproject komt er alweer aan, zoals hierboven op Instagram te zien is.

NieuwsFilm

meest populair