Elizabeth Olsen is eerlijk over haar beroemde tweelingzussen: "Mooi om mee te maken"

Elizabeth Olsen werd samen met haar zusjes Ashley en Mary-Kate in New York gespot, wat zelden gebeurt omdat de tweeling cameraschuw is.

Auteur:
Het was een uniek gezicht voor de paparazzi laatst, want Elizabeth Olsen werd samen met haar zusjes Ashley en Mary-Kate op straat in New York gespot. Dat gebeurt maar heel weinig, want de tweeling is cameraschuw geworden.

De tweeling Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen domineerden film en televisie in de jaren 90. Maar daarna verdwenen ze naar de achtergrond. Alle aandacht voor hen werkte overweldigend, dus stopten ze met de filmindustrie.

Succesvolle designers
Inmiddels hebben de nu 37-jarige tweelingzusjes een goedlopende kledinglijn en is Ashley sinds kort moeder. Waar zij nou als designers minder in de spotlights staan, wordt hun 34-jarige zusje steeds bekender. Elizabeth was te zien in de succesvolle Avengers, Doctor Strange, Wind River en Ingrid Goes West.

Elizabeth zei hier in een interview met Harper's Bazaar: "Ik vind het hebben van tweelingzusjes een voordeel. Ik leerde navigeren door naar hen te kijken. Delen van hun connectie ervaar ik niet, maar het is mooi om het te mogen meemaken. Hun jongere zusje te zijn is geweldig. Ik voel me beschermd en verwend."

Eerder een drieling
Elizabeth zei ook dat ze zich vaak onderdeel voelt van een drieling. De drie zusjes kunnen heel goed met elkaar overweg, al vertellen ze bewust zo weinig mogelijk over elkaar. Beelden van hun uitje zijn te zien in de onderstaande YouTube-video van E!News.NieuwsFilm

meest populair