'Deadpool & Wolverine' trailer zit vol verrassingen: 5 verborgen Marvel-details die je hebt gemist

'Deadpool & Wolverine' trailer zit vol verrassingen: 5 verborgen Marvel-details die je hebt gemist

'X-Men'-fans kunnen met 'Deadpool 3' een feestmaal verwachten. In de eerste trailer zitten al meer mutanten dan je misschien doorhebt.

Marvel Studios bracht afgelopen zondag de allereerste trailer van Deadpool & Wolverine uit tijdens de Super Bowl. Menig Marvel-fan keek natuurlijk enorm uit naar deze trailer, het laat immers Deadpools integratie in het MCU zien.

Ondanks het feit dat we Hugh Jackman niet in volle glorie zien als Wolverine, geeft de trailer veel meer prijs dan je misschien denkt. In dit artikel lichten we alle details uit die je wellicht hebt gemist.

MCU
De trailer toont hoe Wade Wilson (Ryan Reynolds) wordt gearresteerd door de TVA (Time Variants Authority), een organisatie die werd geïntroduceerd in de Disney+-serie Loki. Deze organisatie overziet alle tijdlijnen/verschillende universums. Fans van de Loki-serie hebben misschien wel gezien dat Alioth, het monster dat permanent een eind maakt aan 'variants', even te zien is.

De connecties met het MCU houden niet op bij de TVA en Alioth. We zien namelijk ook een locatie die opvallend veel lijkt op die van de openingsscène van Avengers: Age of Ultron, maar dit kan ook toeval zijn.

Mutanten
Deadpool & Wolverine zal dienen als een soort eerbetoon aan het tijdperk van Marvel-films onder 20th Century Studios. We zien namelijk een verwoest logo van deze studio en personages uit die X-Men-films. Zo onthult de trailer de terugkeer van Pyro (Aaron Stanford) uit X2. Uiteraard is Hugh Jackman weer terug als Wolverine, maar er zit nog een andere Wolverine in de trailer.


Het gaat hier om 'Patch', een alter-ego van Wolverine die hij gebruikt voor undercover-missies. We zien deze variant alleen van achter, dus het is onduidelijk of dit Hugh Jackman is of een variant gespeeld door een andere acteur.

Cassandra Nova en Secret Wars
Een ander personage dat we alleen van achter zien, is Cassandra Nova (Emma Corrin). Ze is een extreem machtige mutant en is hoogstwaarschijnlijk de voornaamste vijand van de film. Nova heeft nauwe banden met Charles Xavier/Professor X. Het is dus afwachten of dit wordt geadresseerd in de film. Patrick Stewart heeft al laten weten graag terug te keren in de rol van Professor X.


Ten Slotte zien we tegen het eind van de trailer het voorblad van een stripboek met daarop de titel 'Secret Wars'. Dit duidt natuurlijk naar de aanstaande Marvel-film Avengers: Secret Wars, de film waarin de Multiverse-verhaallijnen tot een knooppunt komen.

NieuwsFilm

meest populair