Bryce Dallas Howard wil niet meer over haar lijf praten: Geen discussie mogelijk

Bryce Dallas Howard wil niet meer over haar lijf praten: Geen discussie mogelijk

Actrice Bryce Dallas Howard is klaar met praten over haar figuur en wil juist 'body positivity' verspreiden.i

Bryce Dallas Howard is helemaal klaar met praten over haar figuur. Eigenlijk verspreidt de ster uit Argylle en Jurassic World juist met die instelling 'body positivity'.

Hier zei de 42-jarige actrice in gesprek met People: "Als het gaat om praten over mijn lijf ben ik met pensioen. Wie ik ben fluctueert. Mijn focus is op wat mijn lichaam doet en wat mijn lichaam kan en wat ik kan brengen voor een film."

Niet afvallen
Twintig jaar terug brak zij door in Hollywood met The Village, geregisseerd door M. Night Shyamalan. Ze vertelde dat ze jaren vriendelijk 'nee' zei als mensen haar vroegen af te vallen voor een rol. Nu nodigt ze mensen uit voor een gesprek voordat ze tekent.

Ze vertelde waarom: "Ik merk dat het beter is om vroeg in de onderhandeling al in gesprek te zijn. Ik vind het geweldig als ze me zonder meer casten. Maar als ze me misschien willen met 40 pond meer of 20 pond minder, dan moeten ze een andere actrice hebben."

Echte persoonlijkheid
Ze vervolgde met: "Ik zeg dat niet om hen ten schande te maken, niet in het begin van het proces. Maar het gesprek moet een echt gesprek zijn, want als je me inhuurt, huur je mij in. Voor Argylle wilden ze mijn persoonlijkheid. Dat gaf me kracht en ik deed daardoor meer."



De ster vertelt met Bryan Cranston meer over haarzelf in de bovenstaande YouTube-video van IGV Presents.

NieuwsFilm

meest populair