Sylvester Stallone wil deze topacteur zien als zijn Rambo-opvolger: "hij heeft de passie"

Sylvester Stallone wil deze topacteur zien als zijn Rambo-opvolger: "hij heeft de passie"

Het enige minpuntje is dat sommige filmfanaten Ryan Gosling misschien te knap zullen vinden.

De twee bekendste rollen van Sylvester Stallone zijn ongetwijfeld Rocky en Rambo. Michael B. Jordan heeft al min of meer het stokje overgenomen van de Rocky-wereld en nu wijst Stallone zijn Rambo-opvolger aan: Ryan Gosling.

Stallone was recentelijk te gast bij 'The Tonight Show', waar hij zich uitliet over Rambo. Stallone kroop voor de eerste keer in de huid van dit iconische personage in 1982 en een laatste keer in 2019, namelijk in Rambo: Last Blood.

Perfecte opvolger
Stallone zegt het volgende over Gosling: "Ik liep Ryan tijdens een etentje tegen het lijf. We zijn heel verschillend. Ik bedoel, hij is een hunk en ik absoluut niet. Dat bedoel ik niet grappend. Kan je mij voorstellen als Ken? Dat zou totaal niet werken".

"Ryan zei tegen mij: 'Van jongs af aan was ik al helemaal weg van Rambo. Ik ging naar school gekleed als Rambo en ook al beviel dit andere kinderen niet, ik bleef me als Rambo verkleden. Ik ging op vakantie gekleed als Rambo'. Hij was helemaal gek van het personage".

Waardig
Stallone vervolgt: "Toen hij dit vertelde was ik aandachtig aan het luisteren. Ik vond het interessant. Als iemand ooit mijn schoenen moet vullen, zou ik het hem graag zien doen, aangezien hij zoveel geeft om het personage. Misschien dat bepaalde mensen echter zullen zeggen dat hij te knap is!"



NieuwsFilm

meest populair