Dé reden waarom Bill Murray en Lucy Liu elkaar niet mogen

Dé reden waarom Bill Murray en Lucy Liu elkaar niet mogen

Op de set van 'Charlie's Angels' verliep het allesbehalve soepel tussen de twee sterren.

Het komt wel vaker voor, dat acteurs elkaar voor een bepaalde reden niet mogen. Dit is ook het geval voor Bill Murray en Lucy Liu die het niet echt goed met elkaar kunnen vinden. Wat is de reden hiervoor?

Murray is natuurlijk al decennialang een bekende acteur. Zo was hij te zien in de iconische Ghostbusters maar ook in diverse Wes Anderson films. Liu staat weer voornamelijk bekend om Charlie's Angels, waarin Murray ook te zien is.

Lastig
De twee konden het echter niet bepaald goed met elkaar vinden. Murray staat bekend als een acteur die graag improviseert en voor een informele aanpak gaat, terwijl Liu zich aan haar tekst houdt en een professionelere houding heeft.

Zo zei een medewerker van de Charlie's Angels-blockbuster al eerder: "Bill is heel 'laid-back'. Lucy is veel serieuzer over haar werk". Daar blijft het niet bij. Ook gingen Murrays grapjes volgens Liu te ver.

Probleem
Liu zou tijdens de opnames diverse keren geïrriteerd zijn geraakt door bepaalde opmerkingen van Murray. Tijdens een interview zei Murray tegen Liu: "Ik sla je neer zodra de camera's uit zijn". Sommigen zagen dit als een grap, maar er zijn er ook genoeg die dit te ver vonden gaan.


Murray heeft publiekelijk nooit zijn excuses aangeboden. Sterker nog, hij maakte juist meer vervelende opmerkingen. Zo zei hij: "Lucy kan heel goed acteren, maar ik denk dat ze in deze film niet op haar best was".

Reactie
Liu liet zich dan ook niet al te positief uit over Murray tijdens een podcast in 2021: "Ik zal niet zeggen wat hij precies zei, maar dat kon bij mij niet door de beugel. Het was grof en onvergefelijk. Ik ben dan ook voor mezelf opgekomen en daar heb ik absoluut geen spijt van".



"Het maakt niet uit waar je staat op de ladder of waar je vandaan komt. Je hoeft en zou je niet denigrerend naar andere mensen moeten opstellen of ze proberen met de grond gelijk te maken. Dat is nergens voor nodig".

NieuwsFilm

meest populair