'Barbie'-ster Ryan Gosling drijft de spot met zichzelf in hilarische promo voor de Oscars

'Barbie'-ster Ryan Gosling drijft de spot met zichzelf in hilarische promo voor de Oscars

De acteur sprak eerder nog zijn grote teleurstelling uit over The Academy.

Ryan Gosling uit Barbie flipte bijna toen hij hoorde dat zijn collega's Margot Robbie en Greta Gerwig géén Oscarnominatie voor zichzelf bemachtigden. Hij sprak online zijn grote teleurstelling uit en dat ging volledig viral. In een hilarisch reclamespotje van de Oscars reageert Gosling nu zélf op zijn reactie.

Barbie was dé hit van 2023 en dan kunnen Oscarnominaties natuurlijk niet ontbreken. De roze film ontving maar liefst acht nominaties, maar nominaties voor Greta Gerwig en Margot Robbie ontbreken.

Teleurstelling
Daar was Ryan Gosling het absoluut niet mee eens en online sprak hij zijn teleurstelling uit: "Hun werk zou erkend moeten worden samen met de andere welverdiende genomineerden."

In een reclamespotje voor de Oscars reist host Jimmy Kimmel af naar Barbieland en komt daar vervolgens Kate McKinnon en America Ferrera tegen. Ook Gosling werkt mee aan de promo.

Knipoog
In de video is te zien dat Gosling (gekleed in een toepasselijke I Am Kenough-trui) geschokt en gillend reageert op de kritiek op Gerwig. Een hilarische knipoog naar zijn eigen tweet. Bekijk de hele video hieronder:



Margot Robbie zelf zit niet zo met het ontbreken van haar nominatie: "Je kan je niet verdrietig voelen als je zo gezegend bent."

NieuwsFilm

meest populair