Strijdbare posters 'Kingdom of the Planet of the Apes': Macht, familie en hoop

Strijdbare posters 'Kingdom of the Planet of the Apes': Macht, familie en hoop

Drie posters voor de drie belangrijke personages die in mei in de bioscoop te zien zullen zijn.

Tijdens de Superbowl worden elke keer weer de nodige trailers vrijgegeven. Een van de grootste en meest indrukwekkende trailers is zonder enige twijfel die van Kingdom of the Planet of the Apes. Nu worden we ook getrakteerd op de nodige posters.

Mocht je niet weten waar het nieuwste deel over gaat, deze speelt zich ongeveer 300 jaar na de gebeurtenissen van War for the Planet of the Apes af. Apen hebben nu hun vestingen uitgebreid en de overgebleven mensen zijn gereduceerd tot een wild ras.

Vijand
Diverse apengroepen gebruiken de doorgegeven kennis van Caesar om koninkrijken op te bouwen, maar een apenleider, Proximus Caesar, gaat verder dan de rest. Hij keert zich tegen de andere groepen en is uit op de menselijke technologie om nog meer macht te vergaren.

Een andere aap, genaamd Noa, wil hier een stokje voor steken en wordt bevriend met een jonge mens. Samen vormen ze een team dat het op zal nemen tegen deze Proximus en zijn volgers. Alle drie deze personages krijgen nu hun eigen poster.

Posters
Heel erg lang zullen we niet meer op de blockbuster van regisseur Wes Ball te hoeven wachten, aangezien Kingdom of the Planet of the Apes vanaf mei in de bioscopen te zien zal zijn. Bekijk de posters hieronder.





NieuwsFilm

meest populair