Regisseur gevonden voor live-action 'He-Man and the Masters of the Universe'

Regisseur gevonden voor live-action 'He-Man and the Masters of the Universe'

Na jaren van valse starten lijkt er nu een regisseur gevonden te zijn die zich wil verbinden aan het project.

De nieuwe live-action Masters of the Universe-film die al zeer lang in ontwikkeling is, heeft vandaag een flinke boost gekregen door de onthulling van een nieuwe regisseur.

Volgens Deadline zal naar alle waarschijnlijkheid Travis Knight, die we kennen van de films Kubo and the Two Strings en Bumblebee, de regie van de film over He-Man op zich nemen.

Oppoetsbeurt
Chris Butler zou naar verluidt daarnaast werken aan een nieuwe versie van het script, dat eerder werd geschreven door David Callaham en Aaron en Adam Nee.

Ook zou het zo zijn dat Amazon MGM Studios in de laatste onderhandelingsfase is om de rechten van het project te bemachtigen en zullen Robbie Brenner van Mattel en Todd Black en Jason Blumenthal van Escape Artists produceren.

He-Man vs. Skeletor
De film wordt gebaseerd op de populaire tekenfilmserie He-Man and the Masters of the Universe uit de jaren '80 die zich afspeelt op Eternia, een planeet vol magie en technologie.



In het verhaal volgen we Prince Adam, de jonge zoon van Eternia's heersers King Randor en Queen Marlena. Adam kan veranderen in He-Man, de machtigste man in het universum.

Gaat het eindelijk gebeuren?
He-Man gebruikt zijn krachten om Eternia te beschermen tegen de boosaardige Skeletor en zijn aanhangers die Castle Grayskull willen veroveren.



Het is nog onduidelijk wanneer Masters of the Universe moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair