Renny Harlin (Deep Blue Sea) werkt aan nieuwe haaienthriller 'Deep Water'

Renny Harlin (Deep Blue Sea) werkt aan nieuwe haaienthriller 'Deep Water'

Onder andere Aaron Eckhart en Sir Ben Kingsley maken deel uit van de cast...

Vorig jaar werd productiebedrijf 'Simmons/Hamilton Productions' opgericht, een initiatief van Gene Simmons (zanger en bassist uit de rockband Kiss) samen met 'Arclight Films'-voorzitter Gary Hamilton.

Hun eerste project is een nieuwe haaienthriller getiteld Deep Water en niemand minder dan Renny Harlin staat aan het roer. De Finse regisseur bracht ons eerder in 1999 al de succesvolle culthit Deep Blue Sea.

Een geweldige klassieker in de maak?
Onder andere Aaron Eckhart en Sir Ben Kingsley maken deel uit van de cast, bestaande uit een groep eclectische internationale passagiers wiens vliegtuig, onderweg van Los Angeles naar Shanghai, gedwongen wordt om een noodlanding te maken in wateren die geteisterd worden door haaien.

De doodsbange groep moet zo hun meningsverschillen overwinnen en gedwongen samenwerken als ze willen ontsnappen aan hun zinkende vliegtuig én de razernij van haaien die naar het wrak worden getrokken.

Bioscoopreleasedatum nog onbekend
De opnames vonden plaats in Nieuw-Zeeland en Spanje en werden eind 2023 afgerond. Momenteel is de postproductiefase gaande in Australië.



NieuwsFilm

meest populair